Foredragsholdere som fanger oppmerksomheten

Vi i Ergo;ego hadde jobbet mye med monologer. Vi tenkte: Hvorfor ikke også bruke vår erfaring som skuespillere til å skape lyst til endring, undring og bevegelse i folk? Ergo;ego-foredraget var født.

Ti år senere er vi mye i bruk som foredragsholdere, motivatorer, konferansierer og innslag på events. Og våre foredragsholdere skiller seg fra mange andre du har opplevd.

Vi skreddersyr alltid til det enkelte oppdraget vi skal gjøre, men her er noen eksempler på foredrag vi gjerne er innom.

Presentasjonen er død – leve presentasjonen
Om TED-fenomenet, historier og gjennomslagskraft.

Hvordan bli en god samtalepartner
Vi setter søkelyset på dialoger og hvor galt de kan gå – og hvordan man kan levere budskapet.

Vi er alle i salg nå
Hvordan selge når vi alle hater å bli solgt til? Vi gir deg salgsteknikker for en ny tid.

 Hva får du hvis du blander en skuespiller med en businessdame – og må en businessdame spille teater?
Et populært foredrag om mangfold og kvinner og gjennomslagskraft.

Våre foredrag mikser teater, våre erfaringer fra næringslivet og aktiviteter i en røre som aldri blir kjedelig, ofte hylende morsom – og som alltid søker å endre, motivere og lære bort.

Våre foredragsholdere

Hanne er en populær foredragsholder, og underviser jevnlig ledere og politikere innen kommunikasjon og gjennomslagskraft her hjemme så vel som i utlandet. Som coach jobber hun ofte med ledere før de skal på scenen og prestere.

Loni har lang og allsidig erfaring som veileder, kurslærer og leder for ulike oppdragsgivere i inn-og utland. Hun er levende opptatt av at alle skal finne formidlingsgleden- og beholde sitt personlige særpreg.

Foredragsholdere og motivatorer med skuespillerbakgrunn – kontakt Ergo;ego