Om oss

Ergo;ego jobber med å hjelpe andre mennesker å finne sine beste sider slik at de kan påvirke sine omgivelser når de trenger det. Våre instruktører og foredragsholdere inspirerer ledere, team, politikere og frivillige organisasjoner til å kommunisere med større overbevisning, klarhet og mot for å oppnå bedre gjennomslagskraft og forståelse og dermed bedre resultater, enten det er i Norge, i Norden eller internasjonalt.

Ergo;ego ble grunnlagt i 2000 av blant annet Hanne Lindbæk. Firmaet opplevde stor suksess helt fra begynnelsen av og vokste raskt. I 2008 ble Hanne og Ergo;ego nominert til Årets gründer. I 2010 kom Einar Schwenke inn i firmaet etterfulgt av Ida Holten Worsøe. Einar, Hanne og Ida er alle profesjonelle skuespillere med lang fartstid bak seg fra scene og lerret. De tre har – sammen med et knippe kolleger – funnet stor glede og helt nye muligheter i å bruke skuespilleres fag som ståsted for kommunikasjonstrening, lederutvikling, teambuilding og forhandlingsteknikk.

Ergo;ego henter sine metoder og verktøy fra teateret, sosialpsykologien og retorikken. I tillegg til å være skuespillere med tung erfaring fra arbeid med næringslivet, er både Hanne, Ida og Einar sertifiserte coacher og utdannet innen innovasjons- og aksjonsmetodikk.

For øvrig sverger vi til våre viktigste verdier; MODIG, LEKEN og PERSONLIG og gjør vårt ytterste for å etterleve dem.

Mer om Hanne Lindbæk »
Mer om Ida Holten Worsøe »
Mer om Nicolay Lange-Nielsen »
Mer om Saul Cambridge »
Mer om Marius Næss »
Mer om våre foredragsholdere »