Forhandlingsteknikk kurs. Om å vinne med ord

unnamed
Hva kan skuespillere om forhandlinger? Hvis du er både jurist og skuespiller – en hel del! Vår samarbeidspartner Saul Cambridge er utdannet jurist fra University of Cambridge og skuespiller fra Bristol Old Vic Theatre School. Han har drevet med forhandlingsteknikk i en årrekke. Når vi nå har slått våre krefter sammen, har vi laget et fantastisk kursprogram i forhandlingsteknikk.

Forhandlinger er jo et spill – og er det noe vi er gode på i Ergo;ego, så er det å spille. Vi kan lese kroppsspråk og vi kan mye om hvordan man kan påvirke – og når vi legger til det vi har lært fra psykologiens verden opp igjennom årene, så blir det krutt! Vi bruker en rekke forskjellige øvelser og teknikker for å sørge for at det vi lærer bort også blir prøvd ut. For å lykkes i forhandlinger, er trening et absolutt suksesskriterium.

Vi har et omfattende og godt gjennomprøvd kurs i forhandlingsteknikk. Kursprogrammet består av tre hovedmoduler: grunnleggende forhandlingsteknikk, avansert forhandlingsteknikk og forhandlingsteknikk for eksperter. Dette er kurs som vi skreddersyr sammen med våre kunder. Det siste nivået er for deg som har mye å vinne på små endringer. Eller små ord, om du vil.

Ta kontakt med oss!

Vi hører gjerne fra deg! Legg igjen en beskjed i skjemaet under, send oss en mail på post@ergoego.no, eller ring oss på (+47) 480 33 322.


E-post og telefonnummer kun vil benyttes for å gi tilbakemelding på forespørselen