Kommunikasjonstrening – finpuss av kommunikasjon og presentasjonsteknikk

unnamed
Vil du kommunisere bedre? Vi har fire hjørnesteiner i vår tilnærming til kommunikasjonstrening:

1. Alle er forskjellige – én størrelse passer ikke alle

Ergo;ego hjelper hver enkelt person til å finne sine egne styrker og utviklingsmuligheter når det gjelder kommunikasjon. Vi hjelper deg med å skape din egen stil og å utnytte din påvirkningskraft. Og du får din egen skreddersydde presentasjonsteknikk med deg hjem.

2. Vi er alle både rasjonelle og irrasjonelle.


Hver eneste gang du prøver å kommunisere med et annet menneske, er det både rasjonelle og irrasjonelle komponenter i spill. Likevel tar vi altfor ofte utgangspunkt i at både mottaker og avsender er totalt rasjonelle i situasjonen – og sånn er det jo ikke. Enten du er i ledelsen, jobber med HMS eller har en annen agenda – med våre programmer innen kommunikasjonstrening vil du få hjelp til å beherske begge dimensjoner. Vi hjelper deg å finne frem til språk og verktøy som bygger bro mellom både din egen og andres fornuft og følelser.

3. Kommunikasjonstrening som får historien til å sitte


Vi mener at det holdes altfor mange presentasjoner som ikke er gjennomtenkte – hvor vi bare «drar noen foiler om noen greier» og i verste fall kjeder og forvirrer folk. I vårt program vil du få hjelp til å jobbe systematisk med målsettinger, identifisere hva du skal snakke om og lære hvordan du kan formidle det. Vi kaller denne biten «å få historien til å sitte» fordi presentasjonsteknikk veldig ofte handler om å skape en overbevisende historie. Og som alle vet: En god historie formidler langt mer enn et kakediagram.

4. Skap prosess – ikke artige kurs


Hva skal til for at du VIRKELIG blir motivert til å endre og utvikle dine kommunikasjonsferdigheter? Kommunikasjonskurs som fungerer blir plutselig en unik, inspirerende opplevelse som endrer og motiverer deg slik at du kan endre og motivere de rundt deg. Derfor skreddersyr vi alltid våre program ut fra hvem som er med og hva som står på spill. Og ingrediensen som får det til å svinge – den vet vi at du har i deg!

Presentasjonsteknikk >

Retorikk >

Salgstrening >

Medietrening >

Kommunikasjonskurs >

Kan vi hjelpe deg med kommunikasjonstrening?

Vi hører gjerne fra deg! Legg igjen en beskjed i skjemaet under, send oss en mail på post@ergoego.no, eller ring oss på (+47) 480 33 322.


E-post og telefonnummer kun vil benyttes for å gi tilbakemelding på forespørselen