Presentasjonsteknikk med Ergo;ego

unnamed
Vil du bli mye bedre på å nå frem med ditt budskap? Presentasjonsteknikk er mer enn det å presentere bra hvis man ønsker å få gjennomslag hos målgruppen. Hos oss får du verktøy og metoder som du kan ta med deg på andre arenaer – på møter, én-til-én-samtaler eller i forhandlinger. Vi finner ut hva akkurat DU kan gjøre for å bli best mulig, basert på våre fire hjørnesteiner:

  1. Alle er forskjellige – én størrelse passer ikke alle
  2. Rasjonell/irrasjonell – overbevis med både fornuft og følelser
  3. Få historien til å sitte
  4. Skap prosess – ikke artige kurs

 

Lær å «snakke som TED»

Har du vært på TED.com? TED, også kjent for «talk like TED», begynte som en årlig konferanse, og har samlet mer enn 400 briljante og nyskapende foredrag. Vi i Ergo;ego er inspirert av det vi ser der. Og vi håper at dette vil bli næringslivets presentasjonsteknikk for fremtiden. Ergo;ego brenner for å hjelpe deg i denne retningen kommunikativt, og jobber med en tilnærming til presentasjonen som er av typen «rett på sak, kutt formalia, overrask og inspirer».

I våre programmer vil du få lære å ta i bruk teknikkene som ligger bak TED-metoden og finne ut av hvordan du kan bruke disse i dine egne foredrag og presentasjoner.

Kan vi hjelpe deg med presentasjonsteknikk?

Vi hører gjerne fra deg! Legg igjen en beskjed i skjemaet under, send oss en mail på post@ergoego.no, eller ring oss på (+47) 480 33 322.


E-post og telefonnummer kun vil benyttes for å gi tilbakemelding på forespørselen