RETORIKK – SLIK OVERBEVISER DU DINE TILHØRERE. SKREDDERSYDDE KURS

unnamed
De gamle grekerne hadde ikke PowerPoint, ikke Word og ikke Excel. Derfor ble de da også mestere i forhandlingsteknikk og retorikk – kunsten å overbevise hverandre muntlig. Begynner du å undervise i kommunikasjon, slik vi gjorde for 15 år siden, skjønner du snart at du står på giganters skuldre. Og du skjønner at det meste som er trendy innen presentasjonsteknikk, er rundt regnet 2500 år gammelt. De gamle mesterne samlet og beskrev rett og slett det de så fungerte når folk skulle overbevise. Mye er veldig forskjellig fra den gang – en rettssak tok for eksempel et halvt år å gjennomføre for et enkelt, lite lovbrudd. Men mye er samtidig likt – det fantes konflikthåndtering, de strevde med kulturforskjeller og hadde til og med temaer som kan falle inn under nåtidens HMS.
Lær hvordan du setter mål, bygger opp en dramaturgi, behersker og bygger opp dine egne argumenter og møter andres motargumenter. Lær også bruk av metaforer og anekdoter i dette praktisk rettede programmet. Helt uten lakener, runer og steintavler.

Interessert i å vite mer om retorikk?

Vi hører gjerne fra deg! Legg igjen en beskjed i skjemaet under, send oss en mail på post@ergoego.no, eller ring oss på (+47) 480 33 322.


E-post og telefonnummer kun vil benyttes for å gi tilbakemelding på forespørselen