Teambuilding? Vi hjelper deg å bygge et uslåelig team

unnamed
Har du en kulturendring på gang? Vil du lære teambuilding som minsker kulturforskjellene? Vi hjelper deg å takle endringene best mulig.

 Teambuilding. Opplev når 1+1 blir mye mer enn 2

Når et team samarbeider godt, får alle sammen til mer enn de ville klart hver for seg. Det betyr at alle har mye å vinne på å bli bedre på teambuilding og teamwork – men det er en kunst som må læres.

I teateret er vi vant med å jobbe under press, med korte deadlines og et resultat som blir evaluert hver eneste kveld. Som ellers i næringslivet finnes det også mange store personligheter og sterke viljer. Så hvordan lander man likevel på beina?

Gjennom godt samarbeid. Noen drives av frykten for konsekvensene, andre av gleden og pasjonen for det vi gjør. Uansett er det en del ting som er smarte å gjøre for å lykkes med kunsten teambuilding. Dette vil vi gjerne lære bort – til deg og de rundt deg. Så kan vi sammen knuse mytene om at de aller beste, eller stjernene, kun klarer å samarbeide med seg selv.

Samarbeidspartnere:

ev_s
Eduardo Verdu er utdannet gruppepsykoterapeut og prosessorientert gruppeleder, og underviser i aksjonsmetodikk i Norge og Europa. Han er arkitekten bak den morenianske prosesslederutdannelsen for konsulenter i Norge og er faglig leder ved Moreno Instituttet Norge. Eduardo har lang erfaring som prosessleder innen teambygging, lederutvikling, konflikthåndtering og megling.

SL
Scandinavian Leadership (SLC) er et Oslo-basert konsulentselskap med kun seniorpartnere som gjennom sine tjenester mobiliserer mennesker, kulturer og organisasjoner for å sikre bedre resultater. SLC har dokumenterte resultater på fire områder: organisasjonseffektivitet og design, lederprogram og coaching, strategisk utvikling og organisasjonsanalyser.

Kan vi hjelpe deg med teambuilding?

Vi hører gjerne fra deg! Legg igjen en beskjed i skjemaet under, send oss en mail på post@ergoego.no, eller ring oss på (+47) 480 33 322.


E-post og telefonnummer kun vil benyttes for å gi tilbakemelding på forespørselen