Er det konflikter hos deg eller ønsker du å forebygge?

unnamed
Konflikter på en arbeidsplass er normalt – og det er ikke nødvendigvis konflikten i seg selv, men måten vi møter den på som kan bli avgjørende for utfallet.

Da kan det også være godt med litt hjelp utenfra. Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere av terapeuter og psykologer, hjelper vi til med å håndtere og løse opp i konflikter på en konstruktiv og avvæpnende måte.

Øvelse gjør mester
Konflikthåndtering kan læres og trenes, og det er ikke bare lederen som har fordel av slik trening. Man kan trene hele teamet, og gjennom det skape en robust kultur som er trygg på å ta opp konflikter på en god og konstruktiv måte.

Forebyggende konflikthåndtering
Ergo;ego skreddersyr samlinger der deltakerne i en trygg setting blir trent i å kommunisere og håndtere sine utfordringer – alt under kyndig veiledning fra oss og våre dyktige samarbeidspartnere av terapeuter og psykologer.

Samarbeidspartnere:

ev_s
Eduardo Verdu er utdannet gruppepsykoterapeut og prosessorientert gruppeleder, og underviser i aksjonsmetodikk i Norge og Europa. Han er arkitekten bak den morenianske prosesslederutdannelsen for konsulenter i Norge og er faglig leder ved Moreno Instituttet Norge. Eduardo har lang erfaring som prosessleder innen teambygging, lederutvikling, konflikthåndtering og megling.

SL
Scandinavian Leadership (SLC) er et Oslo-basert konsulentselskap med kun seniorpartnere som gjennom sine tjenester mobiliserer mennesker, kulturer og organisasjoner for å sikre bedre resultater. SLC har dokumenterte resultater på fire områder: organisasjonseffektivitet og design, lederprogram og coaching, strategisk utvikling og organisasjonsanalyser.

Vil du bli bedre på konflikthåndtering?

Vi hører gjerne fra deg! Legg igjen en beskjed i skjemaet under, send oss en mail på post@ergoego.no, eller ring oss på (+47) 480 33 322.


E-post og telefonnummer kun vil benyttes for å gi tilbakemelding på forespørselen