Har du problemer med kulturforskjeller?

unnamed
Utgangspunktet er ofte oppkjøp og fusjoner, eller rett og slett effektivisering der man slår sammen ulike enheter eller avdelinger.

Ergo;ego tar tak i problemet ved hjelp av prosesser som innbyr til å bli kjent med hverandre, med ulikhetene og forskjellene – å finne hvilke hindre man må komme over og hvilke utfordringer som må løses. Ofte har man glemt å ta avskjed med den gamle kulturen før man går inn i den nye. Vi legger til rette for at de du har rundt deg blir trygge og bidrar med den beste versjonen av seg selv.

Samarbeidspartnere:

ev_s
Eduardo Verdu er utdannet gruppepsykoterapeut og prosessorientert gruppeleder, og underviser i aksjonsmetodikk i Norge og Europa. Han er arkitekten bak den morenianske prosesslederutdannelsen for konsulenter i Norge og er faglig leder ved Moreno Instituttet Norge. Eduardo har lang erfaring som prosessleder innen teambygging, lederutvikling, konflikthåndtering og megling.

SL
Scandinavian Leadership (SLC) er et Oslo-basert konsulentselskap med kun seniorpartnere som gjennom sine tjenester mobiliserer mennesker, kulturer og organisasjoner for å sikre bedre resultater. SLC har dokumenterte resultater på fire områder: organisasjonseffektivitet og design, lederprogram og coaching, strategisk utvikling og organisasjonsanalyser.

Interessert i å vite mer om kulturforskjeller?

Vi hører gjerne fra deg! Legg igjen en beskjed i skjemaet under, send oss en mail på post@ergoego.no, eller ring oss på (+47) 480 33 322.


E-post og telefonnummer kun vil benyttes for å gi tilbakemelding på forespørselen