Har du problemer med teamwork og samarbeid?

unnamed
Nøkkelen til godt teamwork er å bli god til å kommunisere. Derfor fokuserer Ergo;ego på å involvere medarbeiderne og trekke veksler på deres egen kunnskap om hva som virker og ikke virker. Det er stor forskjell på dette og å passivt høre på et foredrag. I tillegg har vi en rekke verktøy, modeller og teknikker som er hentet fra både teaterets og psykologiens verden – og det beste av alt er at de fungerer så godt sammen!

Samarbeidspartnere:

ev_s
Eduardo Verdu er utdannet gruppepsykoterapeut og prosessorientert gruppeleder, og underviser i aksjonsmetodikk i Norge og Europa. Han er arkitekten bak den morenianske prosesslederutdannelsen for konsulenter i Norge og er faglig leder ved Moreno Instituttet Norge. Eduardo har lang erfaring som prosessleder innen teambygging, lederutvikling, konflikthåndtering og megling.

SL
Scandinavian Leadership (SLC) er et Oslo-basert konsulentselskap med kun seniorpartnere som gjennom sine tjenester mobiliserer mennesker, kulturer og organisasjoner for å sikre bedre resultater. SLC har dokumenterte resultater på fire områder: organisasjonseffektivitet og design, lederprogram og coaching, strategisk utvikling og organisasjonsanalyser.

Få sving på samarbeid og teamwork >

Interessert i å vite mer om samarbeidsteamwork?

Vi hører gjerne fra deg! Legg igjen en beskjed i skjemaet under, send oss en mail på post@ergoego.no, eller ring oss på (+47) 480 33 322.


E-post og telefonnummer kun vil benyttes for å gi tilbakemelding på forespørselen